Sunday, March 13, 2016

KERJA SEKOLAH PELAJAR SMK SURIA PERDANA

KERJA SEKOLAH SEMASA CUTI

Di bawah disertakan pautan untuk kerja sekolah bagi pelajar-pelajar saya .

Berikut adalah pautannya.

Pendidikan Islam Tingkatan 1 : Latihan Tingkatan 1



Wednesday, November 21, 2012

MAKLUMAT MENGENAI MEK DEE

Assalamualaikum....
Dah lama x post kat blog ni... sbb guna facebook asyik reject je.. jd sy nak sebarkn bnda ni kpd umum yg mnnjukkn bhwa mek di mmg ada myumbg dlm dana jewish.. mklmt lain akn dbgtau...

Thursday, August 4, 2011

PERHATIAN KEPADA USTAZAH SAIZAH

USTAZAH SAIZAH DARI SMK DATO' SULAIMAN

Ini adalah bahan yang perlu diperbanyakkan oleh ustazah untuk diberikan kepada setiap murid yang terlibat dengan Program Kecemerlangan Tasawwur Islam.

Modul 1: Modul Mudah Jawab

Modul 2: Modul Mudah Hurai

Ustazah kena tunggu saat menunggu pada laman web 4shared sehingga dia keluar paparan muat turun sekarang selepas masa itu tamat.

Minta tolong pesan kepada murid-murid
1. Bawa 3 helai test-pad
2. Bawa buku nota / buku teks / buku rujukan
3. Bawa alat tulis yang mencukupi
Apa-apa masalah sila hubungi saya ya..

Selamat Berpuasa

Friday, July 22, 2011

PERHATIAN KEPADA JK KEM KEPIMPINAN PEMIMPIN MUDA

Kepada rakan-rakan JK, ini ialah modul usrah bagi daerah Kulaijaya..boleh la antum semua meng"download" kan modul ini kemudian study sikit2...
Klik je link di bawah dan tunggu masa untuk mendownloadkannye..

Set Modul Usrah Daerah Kulaijaya


Ape-ape masalah call pada talian 999, eh salah la pulak 0197854151

Thursday, July 15, 2010

MUAT TURUN MODUL BAGI MURID

KEPADA GMP TASAWWUR ISLAM SMK SENAI, KULAIJAYA

INI SAYA SERTAKAN MODUL YANG PERLU DIPERBANYAKKAN, DAN DIBERIKAN KEPADA SETIAP SEORANG MURID YANG MENGAMBIL MATA PELAJARAN TASAWWUR ISLAM.

MINTA TOLONG PESAN KEPADA MURID2 SILA BAWA SEKALI SOALAN PERTENGAHAN TAHUN KERTAS 1 DAN KERTAS 2..

INI IALAH LINK, SILA KLIK DAN DOWNLOAD. IKUT JE ARAHAN DARI 4 SHARED.
ni modunya
MODUL MUDAH JAWAB TASAWWUR ISLAM
MODUL MUDAH HURAI

SEKIAN TERIMA KASIH

Thursday, July 1, 2010

KAJIAN TINDAKAN SMK SERI PINANG (FORMAT)

FORMAT DAN CONTOH KAJIAN TINDAKAN UNTUK DI JADIKAN PANDUAN BUKAN PENIRUAN!!!!!!

Assalamuaikum kepada rakan2. Di sini kami sediakan link untuk memuat turun format proposal (kalau dah lupa), format laporan dan juga contoh proposal dan contoh laporan untuk dijadikan panduan.

Mana rakan2 yang masih keliru, boleh jadikan contoh proposal dan laporan daripada penyelaras kajian tindakan sebagai panduan. Bukan alat pencelupan yer..

Semoga rakan2 diharap dapat menyiapkannya seberapa segera dan dihantar paling lewat pada


SELASA 29 JULAI 2011... HARI INI MA!!!


kepada Penyelaras Kajian Tindakan, Pn Asma Nabihah


JANGAN LUPA EMELKAN SOFTCOPY NYA SEKALI YER..PPD MAU MA... EMEL DIA asmanabihah82@gmail.com


Berikut adalah link nya...

1. Format Proposal KT

2. Format Laporan KT

3. Contoh Proposal KT


4. Contoh Laporan KT


Kalau malas download satu satu, maka download je fail zip ni, yg pntg ada wnzip atau winrar punye software la utk dii unzip kan dia... Mana-mana yang senang la yer...

1. Kajian Tindakan zip